Εκπαιδευτικός Όμιλος MORFI

Ειδικός Αισθητικής & Τέχνης του Μακιγιάζ

Μακιγιάζ & Λάμψη

Αν σου αρέσει να δημιουργείς και τα πρόσωπα είναι ο καμβάς σου τότε το επάγγελμα του Ειδικού Αισθητικής & Τέχνης του Μακιγιάζ είναι η επαγγελματική κατάρτιση που αναζητάς.

Αναλυτικές Πληροφορίες

Το επαγγελματικό μακιγιάζ αποτελεί ένα πολύ δημιουργικό επάγγελμα που αγγίζει τα όρια των εικαστικών τεχνών και για αυτό το πεδίο εφαρμογής του είναι πολύ ευρύ. Η κατάρτιση των σπουδαστών μας υποστηρίζεται, πέραν των θεωρητικών μαθημάτων, με πολλές ώρες εργαστηριακών εφαρμογών αλλά και με εξειδικευμένα σεμινάρια και παρουσιάσεις από επώνυμους Μακιγιέρ και τις πιο γνωστές εταιρείες του χώρου. Τα μαθήματα σε όλη την διάρκεια των σπουδών στηρίζονται τόσο στη θεωρία γύρω από την Τέχνη του Μακιγιάζ, τη Χρωματολογία, τις τάσεις ανά δεκαετία, την Ιστορία της Τέχνης αλλά και την Πρακτική Άσκηση των σπουδαστών από τις πρώτες ημέρες της φοίτησης τους. Το πρόγραμμα σπουδών είναι ενισχυμένο με όλες τις γνώσεις που χρειάζεται ο Make Up Artist ως καλλιτέχνης και δημιουργός, ώστε να μπορεί να σκέφτεται και να δημιουργεί στον καμβά του προσώπου.
Τομείς Απασχόλησης :
Aliquam scelerisque lorem sit amet tellus ultricies, sit ametcondimentum arcu quis facvilisis volut Nunc auctor posuere tortor. Sed ullamcorper porttitcvor massa at rutrum. Vivacc amet orci tempor, pellentesque aliquam velit gravida. Curabitur efficitur qua Etiam eu imperdiet turpis. Etiam a tortor nec magna laoreet iacul. Ut sapien velit, rutrum nec mattis vitae, congue sed tortor.
Curabitur efficitur qua Etiam eu imperdiet turpis. Etiam a tortor nec magna laoreet iacul. Ut sapien velit, rutrum nec mattis vitae, congue sed tortor. Aliquam scelerisque lorem sit amet tellus ultricies, sit ametcondimentum arcu quis facvilisis volut Nunc auctor posuere tortor. Sed ullamcorper porttitcvor massa at rutrum. Vivacc amet orci tempor, pellentesque aliquam velit gravida.