Εκπαιδευτικός Όμιλος MORFI
Κ.Δ.Β.Μ. MORFI

Εξερευνώντας τη γνώση αλλάζουμε το Μέλλον .

Εστιάζοντας στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΒΔΜ) MORFI αποτελεί έναν πυλώνα γνώσης, που εμπνέει και δημιουργεί σταθερά θεμέλια για την προσωπική σου εξέλιξη.

Προσωπική & επαγγελματική ανάπτυξη.

Ενίσχυση νέων γνώσεων & δεξιοτήτων.

Έμπνευση νέων προοπτικών & ευκαιριών.

Προγράμματα Κατάρτισης

Ανακάλυψε ένα νέο κόσμο γνώσεων και επένδυσε στο μέλλον σου, μέσα από προγράμματα κατάρτισης !

Χρόνια Εμπειρίας
+
Επίσημοι Συνεργάτες
K+
Σεμινάρια Εκπαίδευσης
Συχνές Ερωτήσεις
Gaaga-Faq-Rotate-Widget-Large-Img
Gaaga-Faq-Rotate-Widget-Small-Img

Στο Κ.Δ.Β.Μ. MORFI τι σεμινάρια μπορεί να παρακολουθήσει ο ενδιαφερόμενος;

Στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης οργανώνονται και υλοποιούνται πιστοποιημένα επιδοτούμενα και αυτοχρηματοδοτούμενα σεμινάρια επαγγελματικής/προσωπικής ανάπτυξης για νέους και ώριμους εργαζόμενους διαφόρων τομέων. Για περισσότερες πληροφορίες περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας.

Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Η δια βίου εκπαίδευση και κατάρτιση στον Οργανισμό μας, συμπληρώνεται με δράσεις του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+. Το ERASMUS+ είναι το νέο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό, που στοχεύει στην ενίσχυση των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας καθώς και στον εκσυγχρονισμό των συστημάτων εκπαίδευσης, κατάρτισης και νεολαίας, σε όλους τους τομείς της Δια Βίου Μάθησης(Ανώτατη Εκπαίδευση, Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, Εκπαίδευση Ενηλίκων, Σχολική Εκπαίδευση, δραστηριότητες νεολαίας, κ.τ.λ.).

Ποιο είναι το ωρολόγιο πρόγραμμα φοίτησης;

Η κατάρτιση πραγματοποιείται σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες των καταρτιζομένων και υπάρχει η δυνατότητα φοίτησης σε πρωινή, μεσημβρινή ή απογευματινή ζώνη προγράμματος.

Ποια είναι η διάρκεια φοίτησης στην επαγγελματική Εξειδίκευση στο Κ.Δ.Β.Μ. MORFI;

Η διάρκεια φοίτησης διαφοροποιείται ανά εκπαιδευτικό αντικείμενο και τομέα εξειδίκευσης. Όσον αφορά τα Επιδοτούμενα Προγράμματα, η χρονική τους διάρκεια ορίζεται από το εκάστοτε Υπουργείο που υλοποιεί τα συγκεκριμένα προγράμματα.

Κριτικές Αξιολόγησης

Μια Ξεχωριστή Εμπειρία

Έχεις αριθμό ΚΑΥΑΣ;
Εάν έχεις κάνει αίτηση στο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα των Ανέργων, με έμφαση στις Πράσινες Δεξιότητες, στείλε μας τον αριθμό της αίτησης σου και θα σε κρατάμε ενήμερο για την εξέλιξη της.